O meni/About

Obišla sam pola sveta, poslovno ili iz čistog zadovoljstva. Imala sam mnogo prilika i volela bih da ih imaju svi. Putovanja su moja strast. Moj vazduh. Moj izduvni ventil. Ne putujem tek tako, ali umem brzo da se spremim. A kad se spremam, spremam se studiozno. Blog sam pokrenula da bih vam približila daleke zemlje i druge svetove. Podeliću sa vama sve što znam i umem i probaću da za vas otkrijem ono što još ne znam. Putujte sa mnom jer sa mnom su putovanja magična i luda, časna reč.

* * * *

I traveled half the world, either for work or for pleasure. I would like everyone to have as many opportunities as I had. Traveling is my passion, my air, my way to relieve stress. The purpose of this blog is to bring some distant countries and other worlds close to you. I will share with you everything I know and I can do as well as everything that I am about to discover. Travel with me through my blog because traveling with me is crazy and magical. You have my word! ;)

4 Comments

Add yours →

  1. Mnogo mi se dopada tvoj post o Tunisu i ja sam za to da kad odem negde obidjem sve ako mogu celu zemlju..bas me zanima da li ima neko putovanje kao ovo da se uplati? Pretpostavljam da je tvoje u sopstrenoj režiji. Motivisala si me da pročitam jos tekstova nadam se da ces još više objavljivati stvarno dobro pišeš.

  2. Draga Ivana,

    Voleo bih da putujem sa tobom.
    I više nego siguran sam da bi nam putovanja bila zaista magična i luda. :)

  3. Lepo je putovati sa tobom. Nemoj da stajes :-)

  4. Sad sam spremna za Las Vegas.🥰
    Prelijepo opisano .Hvala za sve informacije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

© 2024 Moje putovanje

Theme by Anders NorénUp ↑

error: Kontaktirajte nas ako želite da prenesete sadržaj!!